Meest gestelde vragen

Algemeen

Shockdeals is een lokale aanbieder van deals en dé plek om aankopen te doen waar en wanneer jij dat wilt. Door de unieke werkwijze, biedt shockdeals.nl de beste deals aan.

Via Shockdeals ontdekken consumenten het beste uit hun stad.

Voor ondernemers is Shockdeals een marketing- en salesplatform met een groot bereik waarmee nieuwe, nieuwsgierige en aantrekkelijke klanten worden aangetrokken. Kan je de drukte aan? Meldt dan nu je shocking deal aan bij Shockdeals.nl.

Meld je gratis aan voor het ontvangen van een dagelijkse of wekelijkse mail, dan ontvang je dagelijks of wekelijks in een nieuwsbrief de exclusieve deal van de dag met minimaal 50% korting.

Je kunt je coupon verzilveren binnen de termijn die in de voorwaarden van de deal beschreven staat. Dit varieert tussen 3 en 6 maanden.

Op dit moment kan je alleen met iDEAL de Shockdeals-coupons betalen.

Hoe werkt het?

Enthousiast over de deal? Klik op “Nu kopen” om jou deal pakken. Via IDeal koop je de deal en krijg je meteen jouw coupon in je mailbox waarmee je de korting binnen hebt.

Om de voucher te raadplegen kun je altijd inloggen in je account op Shockdeals.nl. Daarna kun je klikken op het kopje ‘Account’ –> ‘Bestellingen’.

Kan gebeuren. Stuur een mail met je gegevens en de deal die je heb gekocht naar info@shockdeals.nl of neem telefonisch contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat jij alsnog je voucher ontvangt.

Wij zijn dagelijks van 9:00 uur tot 21:00 uur bereikbaar op 0850470177

Je kan je vraag stellen door een mailtje te sturen naar info@shockdeals.nl

Mijn account

Je kunt een deal aanschaffen. Op het moment dat je een deal wilt kopen krijg je een inlogscherm, waar je jouw gegevens kunt invullen, daarbij kies je zelf je e-mailadres en wachtwoord.

Of

Je kunt jezelf van tevoren registreren door rechtsboven naar ‘Registreren’ te klikken. Mochten de problemen niet opgelost zijn na deze instructies, dan kun je een e-mail sturen naar info@shockdeals.nl

Je kunt inloggen op de website door rechtsboven op ‘Inloggen’ te klikken.

Je kan via Shockdeals.nl een nieuwe wachtwoord aanvragen. Mochten de problemen niet opgelost zijn na deze instructies, dan kun je een e-mail sturen naar info@shockdeals.nl

Je kunt je coupon verzilveren binnen de termijn die in de voorwaarden van de deal beschreven staat. Dit varieert tussen 3 en 6 maanden.